Help Students for Students met hun reis naar beter onderwijs!

Waarom u Students for Students moet sponsoren!

Students for Students zet zich in voor beroeps-onderwijsinstellingen in West-Afrika door middel van het bieden van constructieve hulp! Het is een organisatie voor en door studenten. Wij, als westerse samenleving, zijn bevoorrecht elke gewenste opleiding te kunnen kiezen en te volgen. Er is immers zelfs een leerplicht en financiële ondersteuning vanuit de overheid. Dit ervaren wij als vanzelfsprekend, terwijl dat in andere landen absoluut niet evident is. Met een goede beroepsopleiding als basis wordt aan jongeren in West-Afrika de kans gegeven een goede baan te krijgen, of zelfs een eigen bedrijf te starten.

De reis wordt door de teamleden van Students for Students zelfstandig gefinancierd. Al het opgebrachte geld komt volledig ten goede aan het beroepsonderwijs in West-Afrika. Uw hulp hebben wij hierbij nodig. Zo kunnen wij samen bijdragen aan de ontwikkeling van de maatschappij in West-Afrika.  

Sterker nog, zonder uw hulp kan Students for Students niet bestaan!

Sponsormogelijkheden

Wij zijn op zoek naar sponsoren om beroepsonderwijs in West-Afrika mogelijk te maken! Alle financiële en materiële sponsoring dat wij verzamelen door middel van activiteiten, sponsoren, en collectes komt ten goede aan het goede doel. 

Interesse in financiële sponsoring? Klik hier

Zoals hiervoor staat vermeld, maar niet vaak genoeg benadrukt kan worden, zullen alle financiële giften ten goede komen van het goede doel. Zonder uw bijdrage kunnen wij niet naar het goede doel afreizen. Hieronder staat hoe u kunt bijdragen aan onze reis naar beter onderwijs.

  • De in voorgaande jaren succesvolle jerrycan-actie zal worden voortgezet.
  • Ook zijn er mogelijkheden om een stukje reis te financieren.
  • Heeft u in de schuur nog handige spullen voor onderweg van de lijst met reisbenodigdheden en geeft u die graag aan Students for Students? Twijfel niet en neem contact met ons op. 
Share | |